Website laten maken?

Je werkt als een paard maar je klantenbestand beperkt zich nog steeds tot het plaatselijke saloon? Een stijlvolle en sterke Google website laten maken kan je reputatie in no-time opkrikken. Gedaan met ter plaatse galopperen. Yee-haw!
stijlvolle en sterke Google website laten maken? - House of Meetings

Hoger scoren in Google?

Een sterke, prominente plaats op Google lokt niet alleen meer bezoekers naar je website, maar geeft je bedrijf ook meteen extra credibiliteit.

Wij beseffen maar al te goed, dat niet alle bedrijven massa’s budget voor handen hebben om te investeren in een online advertising campagne. No worries, gelukkig is dat ook niet altijd nodig!

Om je website beter te laten scoren, is het belangrijk om vooraf goed na te denken over de opbouw van je nieuwe website. De juiste structuur, titels, teksten en links kunnen je organisch al een héél eind helpen.

Hulp nodig? Cowboys to the rescue!

‘No second chance to make a good first impression!’

Stijlvol, professioneel en betaalbaar webdesign voor zelfstandigen & KMO's

Eerste indrukken zijn blijvend, nog meer dan je dacht. Het is dus van groot belang dat je meteen de juiste snaar raakt van je online bezoekers. Hou daarbij in het achterhoofd, dat 70% van de bevolking eerst naar je website gaat kijken voor ze effectief contact opnemen.

stijlvolle en sterke Google website laten maken? - Kato Heyvaert

Optimale snelheid

Feilloze werking op mobiele apparaten

Vindbaar zijn op Google

Teksten en titels die aanspreken

Aantrekkelijke foto's

De juiste look & feel

Stijlvol en professioneel

Het lijstje lijkt eindeloos, maar wij zijn er voor jullie.

Onze creatieve, digitale cowboys vertalen jullie verhaal in een efficiënte, toonaangevende, stijlvolle en sterk scorende website. Oh ja, en the time is now! Want voor je het weet is het schip al uit de haven verdwenen. Met een oordeel. Over jouw bedrijf.

Portfolio rodeo